Ηλιοβασίλεμα στο Κλοβίνο - Καλές διακοπές σε όλους!!

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως και κάθε χρόνο, βρίσκομαι σε διακοπές εκτός Αθηνών με περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές διακοπές μακρυά από κορωνοϊό και υπερβολική ζέστη.

Οι φωτό που επισυνάπτω είναι από την τοποθεσία Κλοβίνο στην παραλιακή Φωκίδα. Μια ερημική παραλία με γοητεία και μυστικισμό που κρύβουν όλα τα κομμάτια της ελληνικής γης. Στο Κλοβίνο μπορείς να απολαύσεις ένα χαλαρό κολύμπι έχοντας την κοντινή θέα του παρακείμενου λόφου.


Καλή συνέχεια σε όλους, θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη.... 


Σχόλια

  1. Παίζετε με τον πόνο μας, ε; Χεχεχε!!! Δεν πειράζει, κάντε και μια βουτιά και για όσους από εμάς δεν μπορούμε ακόμη να φύγουμε απ' το κλεινόν άστυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό καλοκαίρι σε όλους! Και του χρόνου με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός του αναγνώστη (ενημερωμένου η μη) είναι το καύσιμο για το ιστολόγιο αυτό, έτσι σας προτρέπουμε να μας πείτε την γνώμη σας. Τα σχόλια οφείλουν να είναι κόσμια, εντός θέματος και γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish και κεφαλαία).

Καλό είναι όποιος θέλει να διατηρεί την ανωνυμία του να χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο έτσι ώστε σε περίπτωση διαλόγου, να γίνεται αντιληπτό ποιος είπε τι. Κάθε σχόλιο το οποίο είναι υβριστικό η εμπαθές, θα διαγράφεται αυτομάτως.

"Encompass worlds but do not try to encompass me..."

Walt Whitmann

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας