Νέα εφαρμογή για τα "Θέματα Ελληνικής Ιστορίας" σε περιβάλλον Android!


Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από συζητήσεις με την ομάδα σύνταξης, καταλήξαμε στην απόφαση ότι οφείλουμε να μη μείνουμε ουραγοί στις τεχνολογικές εξελίξεις. 

Ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη λειτουργίας μιας νέας εφαρμογής για κινητά και ταμπλέτες που περιέχει όλο το υλικό των Θεμάτων Ελληνικής Ιστορίας. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η πρόσβαση στο ιστολόγιο μας κυρίως για τις νεότερες γενιές που πλέον λειτουργούν και επικοινωνούν ως επί το πλείστον μέσω τέτοιων εφαρμογών.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από το google play και λειτουργεί μόνο σε περιβάλλον Android.

Για να βρείτε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε πατήστε στην αναζήτηση είτε "Θέματα Ελληνικής Ιστορίας" (πρώτη θέση στα αποτελέσματα) είτε απλά Ελληνική Ιστορία (3η θέση στα αποτελέσματα). Το εικονίδιο που επιλέχθηκε και θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού η του tablet σας, είναι η κλασσική φωτό του Βενιζέλου με τον Κωνσταντίνο, σύμβολο της εθνικής ενότητας που οδήγησε την Ελλάδα στο θρίαμβο των δύο Βαλκανικών πολέμων. Η εφαρμογή ανοίγει με τη φωτό του ιδρυτή του νεοελληνικού κράτους Ιωάννη Καποδίστρια. 

Ευελπιστούμε στη στήριξη σας στη νέα μας προσπάθεια, καθώς το πλήθος των downloads παίζει ρόλο στη διαβάθμιση και τη γενικότερη αξιολόγηση της εφαρμογής.

Σύνδεσμος στο διαδίκτυο για σταθερούς υπολογιστές 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.istorikathemata

Καλό Φθινόπωρο σε όλους,

Φιλίστωρ

Σχόλια

"Encompass worlds but do not try to encompass me..."

Walt Whitmann

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας