"Θέματα Ελληνικής Ιστορίας" reloaded! (έκδοση 3η)

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε (αισίως) την τρίτη έκδοση των "Θεμάτων Ελληνικής Ιστορίας".

Η νέα μορφή του περιοδικού μας είναι ευκρινέστερη και πιο απλή στην χρήση. Ταυτόχρονα είναι εκσυγχρονισμένη, πλήρως λειτουργική και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην σχεδίαση των ιστολογίων. Η προηγούμενη μορφή ήταν πολυπλοκότερη, αλλά κυρίως κάποια χαρακτηριστικά της αδυνατούσα να τα κάνω να λειτουργήσουν.

Αναμφίβολα το πλέον σημαντικό για το είδος της προσπάθειας μας είναι το περιεχόμενο, η ουσία και όχι η μορφή, όπως η ψυχή έχει μεγαλύτερη αξία από το σώμα, η η ιδέα από την ύλη. Όμως οφείλουμε πάντα να εξελίσσουμε και την μορφή γιατί στην εποχή μας, δυστυχώς, η κρίση μας επηρεάζεται αποφασιστικά από την πρώτη μας εντύπωση χωρίς να αναλύουμε την ουσία των πραγμάτων.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Γ. Λ. που με τις χρήσιμες συμβουλές της αλλά και την ψυχραιμία της ανέστειλε τους (συνηθισμένους) υπερβολικούς ενθουσιασμούς μου και με καθοδήγησε σε ένα ασφαλές αποτέλεσμα. Είναι αληθές ότι το τελευταίο διάστημα λόγω της κατασκευής της νέας έκδοσης δεν έχω δημοσιεύσει άρθρα μου και απλώς περιορίστηκα να απαντώ σε σημειώματα φίλων αναγνωστών. Το "κενό" αυτό κάλυψαν επάξια και με το παραπάνω οι φίλοι και οι συνεργάτες μας με την συμμετοχή τους και για αυτό τους ευχαριστώ.

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες είχαν δυσκολίες και δυσάρεστα συμβάντα και δεν κρύβω ότι τα "Θέματα Ελληνικής Ιστορίας" αποτελούν ένα πνευματικό καταφύγιο αναζήτησης και Ιστορικής ενατένισης που πάντοτε με αποκλιμακώνει και με βάζει σε μια πνευματική διαδικασία. Η πρόθεση μας είναι να συνεχίσουμε όπως ακριβώς ξεκινήσαμε. Ελπίζουμε να σας αρέσει η νέα έκδοση....

Καλή ανάγνωση   

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια Φιλίστορα σε εσένα και στη Γ.Λ. για τη νέα ιστοσελίδα, η οποία πράγματι φαίνεται περισσότερο λειτουργική. Δεν αρκεί μια ιστοσελίδα να έχει ενδιαφέρον περιεχόμενο, πρέπει να το παρουσιάζει και με σωστό τρόπο. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός του αναγνώστη (ενημερωμένου η μη) είναι το καύσιμο για το ιστολόγιο αυτό, έτσι σας προτρέπουμε να μας πείτε την γνώμη σας. Τα σχόλια οφείλουν να είναι κόσμια, εντός θέματος και γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish και κεφαλαία).

Καλό είναι όποιος θέλει να διατηρεί την ανωνυμία του να χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο έτσι ώστε σε περίπτωση διαλόγου, να γίνεται αντιληπτό ποιος είπε τι. Κάθε σχόλιο το οποίο είναι υβριστικό η εμπαθές, θα διαγράφεται αυτομάτως.

"Encompass worlds but do not try to encompass me..."

Walt Whitmann

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας