Επιτέλους πλησιάζει καλοκαίρι!! Ιστορικές Φωτογραφίες από καλοκαιρινές στιγμές ξεγνοιασιάς της πολιτικής και πολιτειακής μας ηγεσίας


Διακρίνονται σε στιγμές ξεγνοιασιάς: ο κ. Διονύσης Λιβανός, η κα Δήμητρα Παπανδρέου, ο βουλευτής Φλωρίνης κ. Γεώργιος Λιάνης, η παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου ειδήσεων κα. Έλλη Στάη και ο σημερινός πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Πηγές

"κουρδιστό πορτοκάλι"

"ολύμπια"

Σχόλια

  1. αν γραψω για ολους αυτους που ειναι στη φωτο, σκατα στον (μελλοντικο) ταφο τους, θα με λογοκρινεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποτε, δεν το γραφω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και δεν πρασίνισε η θάλασσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O τύπος πίσω, ο Καρράς είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι μάλλον αυτός θα είναι. Εκτός του ότι είναι πασοκόφατσα, ότε είχε βγάλει την μεγάλη επιτυχία του "απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ετσι μπραβο!!! ΠΑΣΟΚ και πολιτισμος ειναι εννοιες αλληλενδετες, αλλωστε!! Ο μακαριτης ο Γιαννοπουλος δεν ειχε πει οτι τα σκυλαδικα ειναι κεντρα πολιτισμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πασοκ=νεοελληνικός ποολιτισμός. Θυμίζω: Ρίτα σακελαρίου, αυριανή, βιντεοκασέτες με σταμάτη γαρδέλη και βίνα ασίκη, βασίλης μπουγιουκλάκης, αυριανή με το κανάλι του Ταύρου...αχχχχ...αξέχαστες εποχές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ας μην απατομαστε φιλοι μου ολοι οι πολιτικοι εκτος βουλης ειναι μεταξυ τους φιλαρακια ανεξαρτητος αποχρωσεων.........αφου μοιραζονται τα ιδια χρηματα.....δεν μπορω ακομα να το καταλαβω το να θελεις το συμφερον της πατριδας σου γιατι πρεπει να ανηκεις σε καποια παραταξη?δεν ξερουμε ολοι μας ποιο ειναι το κοινο μας συμφερον και διχαζομαστε με κομματικες εταιριες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός του αναγνώστη (ενημερωμένου η μη) είναι το καύσιμο για το ιστολόγιο αυτό, έτσι σας προτρέπουμε να μας πείτε την γνώμη σας. Τα σχόλια οφείλουν να είναι κόσμια, εντός θέματος και γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish και κεφαλαία).

Καλό είναι όποιος θέλει να διατηρεί την ανωνυμία του να χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο έτσι ώστε σε περίπτωση διαλόγου, να γίνεται αντιληπτό ποιος είπε τι. Κάθε σχόλιο το οποίο είναι υβριστικό η εμπαθές, θα διαγράφεται αυτομάτως.

"Encompass worlds but do not try to encompass me..."

Walt Whitmann

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας