Μια ιστορική φωτογραφία...

Ο Μοαμάρ Καντάφι σε επίσημη επίσκεψη του (μια από τις πολλές) στην Αθήνα. Διακρίνεται ομοτράπεζος του ο Ανδρέας Παπανδρέου και όρθιος, ανάμεσα στους δύο ηγέτες, ο σημερινός πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Πηγή

http://gianniotis.blogspot.com

Σχόλια

  1. Τι μου θύμησες! Αλλά όχι για τον Ανδρέα ούτε για τον Καντάφι...

    Ο όρθιος αριστερά με το μουστάκι είναι ο Κώστας Τσίμας, ο αρχιπράκτορας του Ανδρέα και αφεντικό της ΚΥΠ-ΕΥΠ. Και τι δεν είχε ακουστεί γι'αυτόν τον τύπο (όπως και για τον Κίσσονα).
    Θυμάμαι η Βραδυνή έλεγε ότι ήταν το μεγάλο αφεντικό στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης και ο Ντάσκας του Ελεύθερου Τύπου ότι τον είχε εκπαιδεύσει η Στάζι.

    Αυτός ήταν που μαζί με τον Τόμπρα παρακολουθούσε τα τηλέφωνα Καραμανλή, Μητσοτάκη αλλά και του Γεννηματά που τον φοβόταν ο Ανδρέας.
    Ε ρε φάτσες μιας εποχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός του αναγνώστη (ενημερωμένου η μη) είναι το καύσιμο για το ιστολόγιο αυτό, έτσι σας προτρέπουμε να μας πείτε την γνώμη σας. Τα σχόλια οφείλουν να είναι κόσμια, εντός θέματος και γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish και κεφαλαία).

Καλό είναι όποιος θέλει να διατηρεί την ανωνυμία του να χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο έτσι ώστε σε περίπτωση διαλόγου, να γίνεται αντιληπτό ποιος είπε τι. Κάθε σχόλιο το οποίο είναι υβριστικό η εμπαθές, θα διαγράφεται αυτομάτως.

"Encompass worlds but do not try to encompass me..."

Walt Whitmann

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας