"Στην υγειά μας" με 1,5 εκατομύρια ευρώ συνολικά, κόστος!

(σημ Φιλίστωρος: αφιερωμένο στην Γιάννα μου)
Πράσινο φως πήρε η εκπομπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, «Στην υγειά μας».. Έτσι και του χρόνου θα τον παρακολουθούμε απο την ΕΡΤ! Με μείωση του κόστους παραγωγής η πλέον πολυσυζητημένη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ανανεώνει για τριάντα οκτώ επεισόδια και σύμβαση 1.411.358 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ, για το σύνολο του έργου. Η απόφαση ανανέωσης της εκπομπής πάρθηκε μόλις χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε με την Cut Productions, εταιρία παραγωγής της εκπομπής να υποκύπτει σε μείωση 22% σε σχέση με το περσινό κοστολόγιο.


Έτσι προκύπτει ένα μέσο κόστος 37.000 € και κάτι ψιλά ανά επεισόδιο, για τα τυροπιτάκια, το κόκκινο κρασί, τα κόκκινα τραπεζομάντιλα, τις χορωδίες και τους επαγγελματίες χορευτές που πλαισιώνουν τους καλεσμένους - συναδέλφους και προσωπικούς φίλους του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος κατά δήλωση του ανήκει ιδεολογικά στην Αριστερά. 

Πηγή 

http://news-piper.blogspot.com

Σχόλια

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατι τόση εμπάθεια με την συγκεκριμένη εκπομπή και τον παρουσιαστή της. Γιατί στεκόμαστε μόνο στο υψηλό κόστος παραγωγής και όχι στην συνεισφορά της στο αν είναι ποιοτική και αν όχι στον αν προβάλλει την παράδοση και την ελληνική παραδοσιακή μουσική και αν τελικά αποτελεί την μοναδική διαφορετική εκπομπή που μπορεί να παρακολουθήσει η ελληνική οικογένεια χωρίς να είναι υποχρεωμένη να παρακολουθεί τα σκουπίδια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Θα έπρεπε επίσης για να είμαστε αντικειμενικοί να δούμε και τα έσοδα των διαφημίσεων κατα τη διάρκεια προβολής της εκπομπής.Είναι επίσης απορίας άξιο γιατί ασχολούμαστε καθολικά με την συγκεκριμένη εκπομπή και όχι με άλλες της δημόσιας τηλεόρασης με μηδενικές τηλεθεάσεις και διόλου χαμηλά κόστη παραγωγής. Επίσης αν ο παρουσιαστής δεν άνηκε στην αριστερά αναρωτιέμαι τι λιγότερο ή περισσότερο θα είχε να προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ισως εχεις δικιο στα λεγομενα σου,αλλα προσωπικα θα κρινω την καθε εκπομπη αν θες μονο και μονο γιατι δεν κοιταω το μη χειρον βετιστον,αλλα το βελτιστο οπουδηποτε.οποτε ναι,ειναι κατακριτεα και η ιδια αυτη εκπομπη με τον παπαδοπουλο μιας και οι καλεσμενοι του εν τελει ειναι κατα κορον φιλοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός του αναγνώστη (ενημερωμένου η μη) είναι το καύσιμο για το ιστολόγιο αυτό, έτσι σας προτρέπουμε να μας πείτε την γνώμη σας. Τα σχόλια οφείλουν να είναι κόσμια, εντός θέματος και γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish και κεφαλαία).

Καλό είναι όποιος θέλει να διατηρεί την ανωνυμία του να χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο έτσι ώστε σε περίπτωση διαλόγου, να γίνεται αντιληπτό ποιος είπε τι. Κάθε σχόλιο το οποίο είναι υβριστικό η εμπαθές, θα διαγράφεται αυτομάτως.

"Encompass worlds but do not try to encompass me..."

Walt Whitmann

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας