Πένθος!!


Σήμερα το ιστολόγιο μας δεν θα αναρτήσει το προγραμματισμένο κείμενο σε ένδειξη πένθους για την δολοφονία των 2 νέων παιδιών εν ώρα καθήκοντος χθες το βράδυ. Το γεγονός μας λύπησε ιδιαίτερα και μας άγγιξε για τον πρόσθετο λόγο ότι το αρχικό συμβάν της ληστείας έγινε πολύ κοντά μας, σε ένα δρόμο κεντρικότατο τον οποίο χρησιμοποιούμε καθημερινά και που δεν διανοείσαι ποτέ ότι μπορεί να μην είναι ασφαλής.

Τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους γονείς, στους συγγενείς και στους φίλους των δολοφονημένων. Να ζήσουν να τους θυμούνται....


Ειδικός Φρουρός : Ευαγγελινέλης Ιωάννης, 23 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 19/10/2008 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.


Σκυλογιάννης Γεώργιος, 22 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 01/07/2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.


Σχόλια

  1. Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα γεμισουν τα αστικα κεντρα της χωρας απο αυθορμητους νεους ελληνες μαθητες και φοιτητες οι οποιοι θα διαμαρτυρονται για την αδικη δολοφονια των δυο 20χρονων αστυνομικων!!!εξαλου δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο τον 16χρονο Γρηγοροπουλο!!ετσι ελληνες νεοι???να ειμαστε ευαισθητοι παντου και παντοτε,ισως αυριο εσεισ να εισαστε ελληνες αστυνομικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ ανωνυμε
    Οι διακρισεις ξεκινανε απο την κοινωνια,το κρατος τις κανει πραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός του αναγνώστη (ενημερωμένου η μη) είναι το καύσιμο για το ιστολόγιο αυτό, έτσι σας προτρέπουμε να μας πείτε την γνώμη σας. Τα σχόλια οφείλουν να είναι κόσμια, εντός θέματος και γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish και κεφαλαία).

Καλό είναι όποιος θέλει να διατηρεί την ανωνυμία του να χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο έτσι ώστε σε περίπτωση διαλόγου, να γίνεται αντιληπτό ποιος είπε τι. Κάθε σχόλιο το οποίο είναι υβριστικό η εμπαθές, θα διαγράφεται αυτομάτως.

"Encompass worlds but do not try to encompass me..."

Walt Whitmann

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας